© 2020 by ABC HEALTH

FÖR ATT DU ÄR UNIK!

Du är inte vem som helst
Att du landat här på denna sida betyder sannolikt att du någon gång träffat eller känner grundaren bakom ABC Health, Anna Lilja, eller har en vän som känner henne. Eller så läser du just nu denna text för att universums lag lotsat dig hit på ett eller annat magiskt sätt.
 
Unikt erbjudande
Då ABC Health är nystartat och ett unikt program som inte har presenterats förut vill vi också ge dig ett lika unikt erbjudande.
Vårt program på 12 veckor kommer precis som vilken träningskurs som helst, bara ha två startpunkter varje år. En på våren och en gång tidig höst. En grupp kommer bestå av, som mest 12 personer. Dessa små grupper har vi för att vi ska ha möjlighet att bry oss om varandra och framför allt känna sig som en viktig del i gemenskapen. 
Gruppen ses en gång i veckan under 2 timmar då vi går igenom ett nytt steg varje vecka. Vår första unika programstart kommer ske i månadsskiftet mars/april och vara klart till midsommar.  Så redan till sommar kommer du att ha kommit en bra bit på vägen mot ditt livs förändring mot mer energi och optimal hälsa och balans. Summer of 2020, here we come!
 
Once in a lifetime
Vi har tagit fram vårt absolut lägsta pris som vi kommer erbjuda för vår första gruppstart. Vi ger det till dig för att du är unik, fantastisk och har lyckats hitta hit, utan att vi börjat annonsera stort för det. Och hållt det lite lågt har vi gjort medvetet för att just du, som har en eller annan "connection" till ABC Health, ska få möjlighet till det bästa priset först.
 
Du betalar bara 50% av priset
Hela programmet kostar 11 900:- och det bra priset kan vi ha då vi gör detta program i gruppformat. Skulle du gå samma program 1-till-1 skulle det kosta dig minst tre gånger så mycket.
Vi arbetar därför i grupp, inte bara för chanserna till din förändring ökar när du har en stöttande gemenskap. Utan även för att ha möjlighet att ge dig det till ett bättre pris. Med det hoppas vi att fler ska kunna få tillgång till den viktiga kunskapen om hur vår livsstil påverkar vår hälsa. Och det är för att lära ut och sprida den kunskapen, vi brinner för.
 
Så just nu har du som vill gå programmet redan under våren 50% rabatt på vårt grundpris och du betalar endast 5 950:- för hela programmet på 12 veckor. Och bara 12 kan få chansen

Ovanpå det har du full ångerrätt under de tre första veckorna och möjlighet att dela upp betalningen på tre månader blir det 1990:-/månad. Plus några andra fina fördelar. Mer om detaljerna kommer du få på föreläsningen.
 
12 platser i vår första ABC Health ”Mastermind” grupp
Är du intresserad av att vara en del av vår första ABC Health ”Mastermind” grupp inom livsstilsmedicin – det finns max 12 platser. Starta redan nu med att boka dig en plats på vår föreläsning nedan som är gratis och helt oförpliktigande. Där kommer du att få inspiration och lära dig vad du kan göra redan idag för din hälsa. Ta med någon nära som du vet skulle peppa dig full av positiv energi om du skulle vilja genomgå en livsstilsförändring. 
Vi ser fram emot att se dig!
50% rabatt
till de 12 första 
– Jag vill inte missa min plats!
Om du redan nu vet att du vill vara med eller inte har möjlighet att närvara vid en av våra föreläsningar, kan du maila oss här. Så bokar vi in ett samtal. Där får du höra mer information så du kan känna efter om detta program skulle vara något för dig, redan nu i vår.